Over Gera

Ondernemerscoaching, teamcoaching en persoonlijke ontwikkeling

 

Het ontwikkelen en verbinden van mensen en bedrijven, daar ligt mijn passie en kracht. Ik houd van organiseren en van mensen! Goed luisteren, creatief denken en het stellen van veel vragen vormen mijn gereedschap voor het omzetten van plannen en ideeën in uitvoerbare taken en processen. De woorden die bij mij passen zijn: resultaatgericht, praktisch en organisatietalent. Ik pak dingen systematisch aan en weet mensen in beweging te krijgen. Daarnaast kan ik goed improviseren en spreek ik ook nog een aardig woordje Frans.

Ik ben mijn werkcarrière gestart in de horeca, waar ik een aantal leidinggevende functies heb vervuld. Daarna besloot ik in het mestverwerkingsbedrijf van mijn vader en oom te gaan werken. Hierdoor weet ik als geen ander dat een bedrijf en zijn omgeving nooit stil staan.

In het mestverwerkingsbedrijf heb ik alle facetten van de bedrijfsvoering gezien. Ik begon onderaan met administratieve taken en groeide door tot algemeen en financieel directeur, aandeelhouder en kartrekker van het hele bedrijf. Bijbehorende taken waren bijvoorbeeld: de dagelijkse leiding, de transportplanning, het op orde houden van de vergunning, personeelszaken en de (financiële) administratie. Hierdoor heb ik mijn persoonlijke kwaliteiten in stroomversnelling kunnen ontwikkelen.

Benieuwd wat anderen over mij zeggen?

Na 12 jaar sprong ik in het diepe en nam ik de beslissing om het familiebedrijf te verlaten. Met de ervaring op zak als directeur in een familiebedrijf coach, adviseer en begeleid ik ondernemers in hun bedrijf. Door mijn eigen ervaringen en de begeleiding van diverse ondernemers is mijn specialisatie bedrijfsoverdracht binnen familiebedrijven.

Tevens kun je me benaderen voor het organiseren van evenementen, begeleid ik projecten die binnen organisaties plaatsvinden én verzorg ik organisatie- en familieopstellingen.

Klik hier voor mijn ervaringen en opleidingen

 

Wat ik voor je kan betekenen?

  • Begeleiden van familiebedrijven bij bedrijfsoverdracht
  • Succesvol organiseren van evenementen
  • Organisatie- en familieopstellingen
  • Ondernemercoaching binnen familiebedrijven
  • Ontwikkeling en uitvoering van projecten
  • Projectleider bij samenwerkingsverbanden
  • Organisatie van (open) dagen
  • Op zoek naar iets anders? Neem contact met me op.

 

 

 

Neem contact met me op!